tiistai 19. joulukuuta 2017

8 nolointa paljastusta huumorintajustani

Huumorintajun pitäisi luonnollisesti olla tasoltaan taivaissa. Tässä iässähän ei missään nimessä saa nauraa tai pitää esimerkiksi teinileffoista tai muistakaan ns. yksinkertaisempaa huumoria sisältävästä elokuvamateriaalista. En huumori yleensä? Kuulunko arvostetun brittihuumorin kannattajiin? Jossain määrin kyllä, mutta myös muunkin huumorin. Nauran puujalkavirseille ja sanaleikeille, mutta jos kertoja itse purskahtaa nauruun ennen kuin vitsi on kerrotty, koko hommalta putoaa pohja. Mutta mitenkäs korkeatasoista huumorintajuni todellisuudessa onkaan.. tässä muutama, erittäin nolo esimerkki.

Kuvahaun tulos haulle homer simpson laughing


  1. Moobs, eli ”miestissit”. En itsekään tiedä miksi, mutta pidin tuota sanaa erittäin hauskana ja ennen kaikkea nokkelana!
  2. Hölmöt, yleensä korkea äänet ja ties mikä imitaatio. Voi jessus, kun puhuja (liikaa esittämättä) vaihtaa ääniskaalaa matalasta korkeaan, nauran kippurassa!
  3. Seksistiset vitsit. Näille ei naisena saisi missään himessä nauraa, mutta milläs moukka itseään hillitsee?! Tähän mennessä yksi vitsi kuului seuraavasti: ”Mitä yhteistä on hienolla yökerholla ja hienolla naisella? -Kumpaankaan ei mennä takaoven kautta.” Kyllä, varmaan ihan hirveä vitsi, ja suureksi häpeäkseni myönnän nauraneeni tälle!
  4. Kakka- ja pieruhuumori, mutta tarkoin vaatimuksin. Vähemmän on enemmän, eli ei missään nimessä tule mennä liian pitkälle! Muuten huumori siirtyy B-luokan leffojen kategoriaan.
  5. Uskonnosta revityt vitsit. Näillekään en varmaan saisi nauraa, mutta taas kerran itsehillintäni tahtoo pettää. Fingerporista on löytynyt muutamia todella nerokkaita letkautuksia!
  6. Ja lisää sanastoa, tietenkin kaksimielisten kategoriasta: ”Aikuisten lelusta” käytetty nimitys ”päristin”. Älkää kysykö missä kontekstissa tuon olen kuullut, rehellisesti sanottuna en itsekään muista. Muistan vain sen, että nauroin kippurassa sanan kuultuani.
  7. Muutamat Sandra Bullock -leffat. No hei, huumorintajunsa kullakin! Tosin ihan kaikki eivät mielestäni olleet niin hauskoja, vaan hieman väkisin tehtyjä.
  8. TV-sarja ”Hynttyyt yhteen”. En kommentoi.

Kuulunko äärimmäisen noloon ja alhaiseen kastiin, vai onko maan päällä ihmisolentoja, joka löytää itsestään vastaavanlaisia piirteitä? Toisaalta.. mitä sellainen ns. tasokas huumori loppujen lopuksi on? Pääasia on, että jokaiselle löytyy jotain mille nauraa! Oikeasti loukkaava huumori on tietenkin asia erikseen. Tosin menetän enkelin sädekehän nauramalla sovinistisille vitseille!

Kuvahaun tulos haulle homer simpson laughing


Millaiset asiat sinua naurattavat? Oletko tasokkaan laatuhuumorin kannattaja, vai tahtooko matalatasoisempi huumori myös naurattaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti