tiistai 19. helmikuuta 2019

Nämä asiat ärsyttävät just nyt!


Ajattele ja asennoidu positiivisesti”, ”älä anna minkään ärsyttää” jne. Ja pyh! Minähän ärsyynnyn ja kiukuttelen jos siltä tuntuu! Ja sen päälle vähän turhankin usein.. No, ehkä niistä ylimääräisistä kertyy bonusta, joka jossain maailmankaikkeuden sfääreissa maksaa itsensä takaisin? Tai sitten tämä on vain toiveajattelua.

Mutta itse asiaan, eli ärsyyntymiseen? Millaiset asiat tällä hetkellä ottavatkaan päähän? Henkilökohtainen ”peiliin katsominen” ei luonnollisestikaan tule kysymykseenkään..

Pirhanan liukkaat tiet
Sulakaa jäät nyt!! Juuri kun ehtii iloita viimeinkin auenneesta pätkästä kävelytietä, eikö eteen tule taas jäinen alue, jossa hiekoittamisesta ei ole tietoakaan. Vähintään yhtä hauskaa on silloin, kun pieni kiirus iskee ja juoksuaskeleet olivat tarpeen. Kävelyolosuhteitahan ei voi ennakoida ja lähteä vaikkapa kymmenen minuuttia aikaisemmin.. No ei voi! Tai ehkä huomenna.. tai ei missään nimessä!


Kuvahaun tulos haulle slippery


Matkapuhelimen toljottaminen ostoskärryjä työnnellessä
Tööt tööt!!!” Vähitellen tuntuu siltä, että törmäysten riski on tavallisessa ruokakaupassa paljon suurempi kuin autoteillä. Oi sitä päivää kun hands free -pakko laajenisi myös ostoskärryjen kanssa liikkumiseen! On se niin hauskaa kun etsit hyllyn luona listalla oleva tuotetta, kun yhtäkkiä joku ystävällisesti tömäyttää ostoskärryillä. Vihainen mulkaisi ei luonnollisesti auta, sillä henkilöllä ylläpitää intensiivistä katsekontaktia puhelimensa ruutua kohti. Nettisivun tai chat -keskustelun on parasta olla tooooosi tärkeä..

Tämä on niitä harvoja tilanteita jossa ainakin koen toimivani edes vähän fiksummin: Jos puhelinta täytyy toljottaa viestien tai ties mistä syystä, siirryn ensin pois kulkuväylältä. No, tähän ne enemmän tai vähemmän fiksummat vaihtoehdot sitten varmaan loppuvatkin..


Kuvahaun tulos haulle handsfree sign

Kulkuvälineissä leveästi istuvat ihmiset
Kröhöm, kiitos kun liiskaat minut hyvä herra/rouva/muuta sukupuolta/ei mitään sukupuolta edustava henkilö! Pitäisi kai olla imarreltu, mutta valitettavasti en ole niin pienikokoinen kun luulet! Mikä onkaan hauskempaa kun viereen istuva henkilö suunnilleen survaisee kyynärpäällä ja istuu jalat niin leveillään, että tunnelta käy vähän turhankin tiiviiksi..

Kun joku justiinsa kiilaa eteen kassajonossa..
Aa.. tuolla on lyhyempi jono! Noin, perillä ollaan.. hei??!! Mitä ihmettä??!!” Tuossa kohtaan joko vasemmalta tai oikealta joku nokkela ja ilmeisesti kiireinen henkilö onnistuu juuri ja juuri kurvaamaan jonossa edelle. Okei, harvemmin kiire on niin tulepalava että maailma tuohon kaatuisi, mutta erityisesti väsyneenä alkaa korvista tulla savua ulos ja kenties otsaankin kasvaa jokin lisäke..


Kuvahaun tulos haulle homer simpson annoyed


Hankien alta paljastuvat ”yllärit”
Talven aikana piilotetut kikkareet ovat yleisin ylläri, joita pääsee näin lumien sulaessa varomaan oikein olan takaa. Okei, tykkään kyllä koirista, mutta en omistajista joiden mielestä oman koiran kikkareet ovat niin arvokasta tavaraa, ettei niitä tohdi siistiä. Ellei koira sitten ole sattunut syömään kultakimpaleita..


Kuvahaun tulos haulle poo


Pienenä kompensaationa on pakko kyllä todeta, että uudelta vuodelta jääneet rakettien roskat ovat vähentyneet vuosi vuodelta. Muita roskia tämä ei koske, mutta toivotaan parasta..


Tällaista valitusta tällä kertaa. Löytyikö listalta jotain tuttuja ärsytyksen aiheuttajia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti