tiistai 8. toukokuuta 2018

Välipalaraati: Kauravoittoinen meininki!


Aurinko näyttäytyy viimeinkin, eli ehkä tässä todella mennään kohti kesää! Vaikka treenin sisältö on muuttunut, on riittävään ravintoo panostettava. Valintani ruokien ja välipalojen suhteen menevät aika usein tarjouksien mukaan. Viime aikoina olen kotipuolessa yrittänyt pienimuotoisesti laskea muovijätteen määrää. Panokseni on varsin pieni: Mieluummin tölkkijogurtteja muovipurkkien sijaan. Välipalojen suhteen myönnän olevani laiskempi. Mutta mitäs välipaloja tällä kertaa löytyykään?

Lidlin vauvanruuat: hedelmäpatukka
Pieni mutta kätevä verensokerin nostattaja, eikä makukaan ole hassumpi! Tosin lisätty riisipaperi herättää hieman kysymyksyä sekä laimentaa makua, mutta ehkä tämä on saksalaisten mielestä ollut loistava idea. Samaisia hedelmäpatukoita löytyy myös Piltiltä, mutta hinta on 20 korkeampi. Hei, muistakaa ajatella hintaeroa kuukausitasolla ;DKuvahaun tulos haulle lupilu hedelmäpatukkaMarlin smoothie proteiinilisällä
Tämä tuote jäisi muussa tapauksessa hyllylle, mutta euro 0,75 l:n tölkistä ei mielestäni ole paha hinta lainkaan. Maku on todella onnistunut ja sopivan kirpakka. Tuo proteiini-osuus on kyllä lievää huijausta, sillä sataa grammaa kohden proteiinia on vain 2,2 grammaa. Mitään kovan tason proteiinishottia ei siis kannata odottaa. Plussaa tuote saa kuitenkin vitamiineista!


Kuvahaun tulos haulle marli smoothie


Valion kaurakaakao
Valintaani vaikutti ensimmäisenä korkillinen pakkaus. Okei, muovia piti vähentää, mutta välipaloissa olen ilmeisesti päätynyt laiskuuteen. Toisaalta en harrasta esimerkiksi einesruokia, joten ehkä korkki ei ole katastrofi. Mutta kaakaoon, maku oli yllättävän hyvä, eikä lainkaan liian sokerinen. Tosin jos makeampaa joskus tekee mieli, Oatlyn kaurakaakao on oikein hyvä vaihtoehto. Hinta vaihtelee 80 sentin ja euron välillä. Kaakaoon on lisätty kalsiumia sekä D-vitamiinia, eli plussaa siitäkin.


Kuvahaun tulos haulle valio kaurakaakaoKaslinkin kauramaito/juoma
Tätä menee enemmänkin kotosalla joko sellaisenaan tai smoothien seassa. Maku on makeahko, mutta ei äitelä. Kahvin kanssa tämä kauramaito ei oikein pelitä, ellei pidä.. kokkareisesta kahvista. Tölkin hinta vaihtelee kaupoittain. Prismassa hinta on 1,5 euroa, eli aika edullista jos minulta kysytään.


Kuvahaun tulos haulle kaslink kauramaito


Kaslink, kauravälipala
Tätä tuli kokeiltua mustikkaversiona. Tavallaan pidin mausta, mutta odotin hieman raikkaampaa makua, jotain Yosan tyyppistä. Tämä taas oli hivenen vanukasmainen. Toisaalta makeannälkään tämä on tulee olemaan hyvä vaihtoehto. Eli ei ihan jatkoon, mutta kenties tulee vielä käyttöä.

Aiheeseen liittyvä kuva
Tällaisia löytöjä tällä kertaa. Päivän aikana ei yleensä mene välipaloja kuin yksi kappale jotain mainituista, tai sitten jotain muuta. Usein pärjään treenijuomalla, sillä teen sitä aika ison satsin jokaista reissua varten. Ja kyseinen juoma on käytössä on eväänä. Seuraavaksi tarkoitus olisi testata Lidlin uusia kasvimaitoja, eli mantelia ja kookosta. Ainakin kuulostaa lupaavalta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti