sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Testissä Bellavitan uudistettu versio

Olen edelleen pysynyt "uskollisena" Bellavita -voiteelle. Tuotteessa on sekä plussia että miinuksia. Plussaa on sopivuus iholleni, kosteuttava vaikutus sekä riittoisuus. Miinuksia "töhnämäinen" koostumus, paha haju oli tuote sitten hajustettu tai hajustamaton sekä alkuun korkealta näyttävä hinta. Toisaalta riittoisuus kompensoi tämän. Nyt apteekkeihin on tullut päivitettyjä versioita Bellavita -voiteista. Hieman skeptisenä päätin kokeilla. 

Kyseessä on siis apteekista saatava A-vitamiinia sisältävä voide, jonka ainakin väitetään tekevän hyvää niin nuorelle kun tällaiselle keski-ikää lähestyvän rupsahduskynnystä lähestyvän ihmisen iholle. Itse kokeilin Bellavitaa aikoinaan ajatuksella "no tämän kerran". Vähitellen tuote tuntuikin sopivan iholleni hyvin. No, en voi kehua että mitään anti-age -vaikutuksia olisi erityisemmin ilmennyt, mutta ihoni on tykännyt tästä tuotteesta. -Ainakin vanhoista versioista.. 

Vaikea valita..

Apua! Vaihtoehtoja oli useita! Todellisuudessa valikoima tosin ei tainnut olla laajentunut, mutta jokaisen tuubin löytyminen valikoimasta loi kyseisen illuusion. Voiteita löytyi sekä yö-että päivävoiteena, hajustettuna tai hajustamattomana ja vielä sellainen jossa oli A-vitamiinin lisäksi C- ja E-vitamiinia. 

Koska jälkimmäinen oli minulle vieras, päädyin siihen. Näin syksyn edetessä ja ilmojen vähitellen kylmetessä erityisesti E-vitamiini kuulosti hyvältä lisältä. Tiedä häntä onko siitä todellisuudesta hyötyä, mutta kokeillaan nyt sitten. Koska "vanhasta" versiosta käytössä oli viimeksi hajustamaton (silti pahanhajuinen) versio, päätin kokeilla hajustettua voidetta. 

Nätimpi ulkoasu!

Myönnän että pakkaukset ovat nyt jotenkin nätimpiä! Edellinen tuote tuntui erittäin apteekkimaiselta ulkoasun kannalta. Tämä näytti hieman enemmän kosmetiikkatuotteelta. Lisäksi värien lisääminen oli ihan mukavaa vaihtelua. Toki ulkonäkö voi aina pettää, mutta joskus ripaus esteettisyyttä kieltämättä piristää. 

Toinen mistä pidän tuubeissa (vaikka viimeisten rippeiden puristaminen ärsyttää) on realistinen kuva tuotteen määrästä. Erityisesti kannellisissa purkeissa tahtoo olla huijauksen makua. Purkki saadaan näyttämään suuremmalta paksumpien reunojen avulla. Itse tuotetta on todellisuudessa puolet vähemmän. 

Arvioni tähän asti.. 

Koostumus on kieltämättä parantunut! Voide on sopivasti ohuempaa ja levittyy paremmin. Väri hieman epäilytti jo ihon reaktiotakin ajatellen. Mutta toistaiseksi mitään dramaattista ei ole tapahtunut. Myös tuoksu on selkeästi parempi. Plussaa mietoudesta! Itse en pidä voimakkaasti hajustetuista voiteista, sillä ihoni tuntuu reagoivan niihin. 

Erittäin suurella todennäköisyydella tulen pysymään Bellavitassa, tosin ensi kerralla voisin kokeilla hajustamatonta versiota ja vaikkapa sellaista jossa on vain A-vitamiinia. Yövoiteiden kokeilemista en ole vielä miettinyt. Ns. vanhassa versiossa yövoide teki kyllä iholle hyvää, mutta koostumus oli jopa minun mielestäni liian rasvainen. Ihoni näytti siltä kuin olisin epähuomiossa hieronut rypsiöljyä kasvoilleni. No, katsotaan jossain vaiheessa josko kokeilisi.

Yhteenveto: Jatkoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti